Dispositivos e acessórios
Super Soft Cinnamon Rolls
Preparação 20min
Total 1h 35min
15 pieces
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting315 g
-
salt½ tsp
-
fresh milk120 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
egg (55 g), room temperature1
-
unsalted butter softened at room temperature40 g
-
caster sugar50 g
-
water250 g
Filling
-
butter softened at room temperature55 g
-
brown sugar90 g
-
ground cinnamon10 g
-
plain flour for dusting
-
115 g whipping creamthickened cream115 g
Frosting
-
cream cheese softened45 g
-
butter softened at room temperature20 g
-
vanilla extract¼ tsp
-
icing sugar60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
100 mg
Proteína
3 g
Energia
945 kJ /
226 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Bread Rolls with Condensed Milk
1 godz. 15 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 godz. 30 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Waffles
25 min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min