Dispositivos e acessórios
Crown Roast of Lamb
Preparação 20min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1789 mg
Proteína
50 g
Energia
3268 kJ /
781 kcal
Gordura
45 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Into Easter
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Dark Chocolate Bars
20h
Bread Pudding Flan
3h 35min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Grape Sparkler
25min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
New York Cheesecake
9h 30min