
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear peeled, in pieces
ou 3 oz D'Anjou pear peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil divided
- sesame seeds to garnish
- fresh cilantro leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 696 kcal / 2912 kJ
- Proteína
- 50 g
- Gordura
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Sódio
- 544 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Soy Poached Chicken
50min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Steak Stir Fry Salad
35min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Beef and Broccoli Sauté
30min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Cioppino
55min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min