
Dispositivos e acessórios
Korean Beef Sauté
Preparação 10min
Total 1h 25min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
696 kcal /
2912 kJ
Proteína
50 g
Gordura
50 g
Hidratos de carbono
13 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
14 g
Sódio
544 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos