Dispositivos e acessórios
Korean Beef Sauté
Preparação 10min
Total 1h 25min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
544 mg
Proteína
50 g
Energia
2912 kJ /
696 kcal
Gordura
50 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min