Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.6 (100 avaliações )

Ingredientes

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear, peeled, in pieces
    ou 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil, divided
  • sesame seeds, to garnish
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
2912 kJ / 696 kcal
Proteína
50 g
Hidratos de carbono
13 g
Gordura
50 g
Gordura saturada
14 g
Fibra
1 g
Sódio
544 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas