Dispositivos e acessórios
Moroccan bundt
Preparação 10min
Total 1h 20min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.3 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nice bundt
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Almond pastry
25min
Apple tea cakes
1h 10min
Yoghurt cake
1h 40min
Almond and pear tart
40min
Apple shortcake
1h 50min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Rosewater madeleines
30min
Lemon tart
2h 15min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Hazelnut torte
3h 15min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h