Dispositivos e acessórios
Chicken galantine with dill yoghurt
Preparação 25min
Total 3h 25min
40 slices
Ingredientes
Chicken galantine
-
mixed capsicum (e.g. red, green, yellow), cut into pieces150 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
boneless chicken thighs cut into pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
natural yoghurt (see Tips)300 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
salt2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
140 kJ /
34 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Beef Burgundy
1h 45min
Baked pâté
3h
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Pear mulled wine
30min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min