Dispositivos e acessórios
Borsjtj
Preparação 15min
Total 50min
6 portioner
Ingredientes
-
färsk persilja leaves only3 - 5 kvistar
-
tomater cut in pieces200 g
-
lök cut in pieces100 g
-
morötter cut in pieces100 g
-
råa rödbetor cut in pieces (2 cm)200 g
-
olja40 g
-
potatis cut in pieces (2 cm)150 g
-
röd paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
vitkål cut in strips200 g
-
vatten1000 g
-
salt2 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
513 kJ /
123 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grundkokboken
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ärt- och myntasoppa
20min
Rökig mexikansk bönsoppa
35min
Rostad pumpasoppa med apelsin
Nenhuma avaliação
Gazpacho på gulbeta
Nenhuma avaliação
Sesamlax och ärtsoppa
1h
Koreansk ramen med tofu
50min
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Nenhuma avaliação
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45min
Gurksoppa med räkor på spett
Nenhuma avaliação
Curry- och sötpotatissoppa
Nenhuma avaliação
Tom Yum med räkor
25min
Broccoli- och stiltonsoppa
Nenhuma avaliação