Dispositivos e acessórios
Caramel Brownies
Preparação 10min
Total 1h 20min
10 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar250 g
-
cream min 30% fat180 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
butter cold30 g
-
vinegar1 tbsp
Brownies
-
dark chocolate min 50% cocoa200 g
-
hazelnuts90 g
-
butter100 g
-
eggs3
-
flour130 g
-
brown sugar160 g
-
baking powder5 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 10 portions
Sódio
351 mg
Proteína
67 g
Energia
22512 kJ /
5379 kcal
Gordura
327 g
Fibra
32.6 g
Gordura saturada
164 g
Hidratos de carbono
528 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet baking with caramel
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Checkerboard Sablés (Metric)
2h 30min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Soft Cake with Salted Caramel
1h 40min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
White Chocolate Chip Cookies
2h 40min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Breakfast Scones
30min