Dispositivos e acessórios
Vegan Danish Pastries
Preparação 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingredientes
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
90.5 mg
Proteína
2.8 g
Energia
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
29.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ruby Bhogal
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Triple Chocolate Muffins
50min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Traditional Samosa
1h 30min
Vegetable Samosa Filling
30min
Vegan Mayonnaise
15min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Savoury Apero Stars
40min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35min