Versões compatíveis
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Proteína
- 57.4 g
- Hidratos de carbono
- 23.8 g
- Gordura
- 73.7 g
- Gordura saturada
- 28.4 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 1167.4 mg
Receitas alternativas
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Chinese pork with vegetables
1u. 20min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Sweet and sour pork ribs
35min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min