Versões compatíveis
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Proteína
- 57.4 g
- Hidratos de carbono
- 23.8 g
- Gordura
- 73.7 g
- Gordura saturada
- 28.4 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 1167.4 mg
Receitas alternativas
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Bourbon pork ribs
5h 50min
LCHF chicken Kyivs
40min