Dispositivos e acessórios
Maple pecan ice cream
Preparação 20min
Total 26h 30min
10 portions
Ingredientes
Pecan brittle
-
pecan nuts150 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
vinegar50 g
Maple Ice Cream
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk40 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure maple syrup180 g
-
glucose syrup30 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
42.8 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1866 kJ /
446 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Cornbread
Nenhuma avaliação
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Spiralized Carrot Pickles
Nenhuma avaliação
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Pear and ginger paste
26h 25min
Potato pancakes
45min
Meatloaf
1h 20min
Classic zabaglione
15min
Liquorice ice cream
8h 30min