Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Proteína
- 51.8 g
- Hidratos de carbono
- 43.4 g
- Gordura
- 129.2 g
- Gordura saturada
- 60 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 1583.4 mg
Receitas alternativas
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Almond toffees
1 Std. 45 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Poached eggs using blade cover
30min