Dispositivos e acessórios
Abrikozen ketchup
Preparação 15min
Total 45min
4 portie
Ingredientes
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Proteína
17 g
Energia
4900 kJ /
1172 kcal
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
186 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Honingraat
1h 30min
Karamelijs
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min