Dispositivos e acessórios
Mango chutney
Preparação 15min
Total 1h 20min
2 jars
Ingredientes
-
2 tsp black peppercorns, + 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
onions cut in halves80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 jars
Sódio
2424.8 mg
Proteína
9 g
Energia
7472 kJ /
1773 kcal
Gordura
4 g
Fibra
17.6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
410 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Piccalilli
12 godz. 35 min
Beetroot and Mint Jelly
1 godz.
Cucumber and Mint Raita
25 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Tikka Paste
1 godz.
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Garam Masala
10 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Mango Chutney
50 min
Coleslaw
10 min
Spiced tomato chutney
30 min
Tikka Paste
1 godz.