Dispositivos e acessórios
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Preparação 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.5 g
Energia
1208 kJ /
289 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Facebook Live Favorites
74 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Frozen Desserts
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Sugar Glaze
5min
Confectioners Sugar
5min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Plum Sauce
50min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Dark Chocolate Sauce
5min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min