Dispositivos e acessórios
Japanese Souffle Pancakes
Preparação 15min
Total 40min
8 pieces
Ingredientes
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
141 mg
Proteína
4 g
Energia
464 kJ /
111 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Japanese Cheesecake (Anna)
6h 15min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Edible Chocolate Chip Cookie Dough
25min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10h 40min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12h
Waffles
25min
Checkerboard Sablés
2h 30min
Mistletoe Matcha Bread
2h 30min
Chocolate Malted Milkshake
15min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min