Dispositivos e acessórios
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
508 mg
Proteína
14 g
Energia
2138 kJ /
511 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Favorites
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Basil Pesto
10min
Almond and Lime Slushy
10min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Crab Cakes
1h 35min
Turkey Chili
45min