Barley and Tomato Salad
TM6 TM5

Barley and Tomato Salad

4.3 (7 avaliações )

Ingredientes

  • 3 ½ oz prosciutto
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh mint, leaves only (opcional)
  • 2 ½ oz shallots, in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
  • 17 ½ oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube
  • ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
  • ½ tsp curry powder
  • 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
  • 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
  • 1 ½ oz arugula leaves
  • salt, to season, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
1540 kJ / 368 kcal
Proteína
17 g
Hidratos de carbono
36 g
Gordura
18 g
Gordura saturada
6 g
Fibra
7 g
Sódio
568 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas