Dispositivos e acessórios
Artichoke and Butterbean Dip
Preparação 5min
Total 10min
38 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
139.9 mg
Proteína
2.5 g
Energia
170.6 kJ /
40.8 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Eggplant and Almond Dip
20min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Black Beans
30min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Beet Hummus
20min
Basil Pesto
10min
Tomato Basil Soup
40min