Dispositivos e acessórios
Karpatka
Preparação 30min
Total 10h
16 portions
Ingredientes
Pastry cream
-
cornflour150 g
-
caster sugar100 g
-
milk650 g
-
eggs6
-
natural vanilla extract2 tsp
Choux pastry layers
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust130 g
-
water250 g
-
sea salt1 pinch
-
caster sugar2 tsp
-
eggs5
Assembly
-
unsalted butter softened and cut into pieces200 g
-
Advocaat (egg liqueur) (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
93.2 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1381.4 kJ /
328.9 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
26.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min.
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45 min.
Smalec (pork rillettes)
3h 10 min.
Octopus and Potato Salad
40 min.
Crêpes
1h 15 min.
Cevapcici
50 min.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30 min.
Sernik rosa slice
3h 15 min.
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20 min.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min.
Pizza Marinara
1h 35 min.
Faworki (crostoli)
2h