Dispositivos e acessórios
Chocolate and nut babka
Preparação 20min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
Brioche
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs2
-
hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)150 g
Chocolate sauce
-
water80 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
hazelnut chocolate spread80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
walnut halves toasted, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
189.2 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1484.3 kJ /
354.8 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
47.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cinnamon Rolls
3h
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Macadamia chocolate cookies
45min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Browned pork mince
20min
Whipped Feta
35min
Lemon Ginger Sour
15min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Boiled Noodles
Nenhuma avaliação
Vanilla Syrup
40min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h