Dispositivos e acessórios
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Preparação 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
7.447 g
Energia
761 kJ /
181 kcal
Gordura
8.977 g
Fibra
0.973 g
Hidratos de carbono
17.494 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our 15th anniversary
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet breakfast bread
1h 30min
Apple fritters
1h
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Focaccia
2h 5min
Marzipan bites
45min
Cheese pies
1h 25min
Melon smoothie bowl
50min
Crumble muffins
35min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Khachapuri
1h 30min
Brunch bread
1h 15min
Lamingtons
1h 10min