Dispositivos e acessórios
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Preparação 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
7.447 g
Energia
761 kJ /
181 kcal
Gordura
8.977 g
Fibra
0.973 g
Hidratos de carbono
17.494 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our 15th anniversary
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raspberry cloud
12h 5min
Classic Flammkuchen
1h
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Crème brûlée
7h
Chocolate ice cream
12h
Moroccan doughnuts
2h 10min
Cheese pies
1h 25min
Banana Cream Pie
4h 15min
Banana sorbet
5min
Tex-mex burger
4h 25min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min