Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
TM6 TM5 TM31

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 ( 19 avaliações )

Ingredientes

Dough

  • 210 g full cream milk
  • 20 g fresh yeast (see Tips)
  • 2 tbsp raw sugar
  • 60 g unsalted butter melted
  • 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 3 egg yolks
  • 500 g plain flour plus extra to dust

Filling

  • 150 g prosciutto cut into thin slices
  • 200 g Swiss cheese cut into thin slices
  • 1 egg yolk lightly beaten, to glaze
  • 2 tbsp sesame seeds (optional)

Nutrição
por 1 piece
Energia
181 kcal / 761 kJ
Proteína
7.447 g
Gordura
8.977 g
Hidratos de carbono
17.494 g
Fibra
0.973 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas