Dispositivos e acessórios
Vegan Tangzhong Bread
Preparação 20min
Total 3h 5min
12 slices
Ingredientes
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
137 mg
Proteína
5 g
Energia
937 kJ /
224 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply PreClean
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Homemade Soy Milk
35min
Soy milk
24h 30min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Pineapple Tarts
1h 30min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min