Dispositivos e acessórios
Umami Soup
Preparação 5min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
siu bak choy300 g
-
dried shiitake mushrooms4
-
dried Brazillian mushrooms8
-
raw cashew nuts150 g
-
3-booster powder (see tips)2 tbsp
-
Chinese red dates pitted10 g
-
rock salt½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
950 kJ /
227 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fried vegetables
10min
Coconut Jelly
3h 15min
Eggplant Sauté
30min
Sardines in parcels with green bean salad
Nenhuma avaliação
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Yasai Yaki
25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Tomato-egg soup
20min
Sambal Petai Prawns
20min