Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tvarohová bábovka
- 200 gramů másla, plus navíc na vymazání formy
- hrubá mouka, na vysypání formy
- 1 limetka, nejlépe bio
- 220 gramů cukru
- 5 vajec
- 250 gramů tvarohu
- 320 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Limetková poleva
- 1 limetka, nejlépe bio
- 150 gramů cukru krupice
- Nutrição
- por 1 kus
- Energia
- 1717.5 kJ / 410.2 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 17.8 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3 Std. 20 Min
Tvarohová buchta
12h 45min
Makovec
1h 10min
Trojbarevná bábovka
1 Std. 35 Min
Bábovka s vaječným likérem
1h 20min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2h 10min
Mrkvovo pomerančová bábovka
1h 40min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 godz. 5 min
Perník s povidly
55 min
Vláčná bábovka s majonézou
2h
Piškotová máslová bábovka
1h 30min
Jogurtová bábovka
1h 40min