Dispositivos e acessórios
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
Parmesan cheese cubed30 g
-
cream 30%-40% M.F.175 g
-
onions cut into pieces60 g
-
bay leaf, dried1
-
nutmeg, ground½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
eggs, large3
-
all purpose white flour30 g
-
chives, fresh chopped1 tbsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
goat's cheese peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)115 g
-
water, boiling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
882.5 mg
Proteína
17.8 g
Energia
1471.3 kJ /
351.7 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo - Second Bowl Advantage
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Béarnaise sauce
20min
Quick cheese soufflés
45min
Sticky Buns
3h 45min
Shallot Tarte Tatin
2h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Boeuf Bourguignon
11h 25min