Dispositivos e acessórios
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
Parmesan cheese cubed30 g
-
cream 30%-40% M.F.175 g
-
onions cut into pieces60 g
-
bay leaf, dried1
-
nutmeg, ground½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
eggs, large3
-
all purpose white flour30 g
-
chives, fresh chopped1 tbsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
goat's cheese peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)115 g
-
water, boiling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
882.5 mg
Proteína
17.8 g
Energia
1471.3 kJ /
351.7 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo - Second Bowl Advantage
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Nenhuma avaliação
Lemon meringue tart
2h 30min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Gooseberry Curd
1h
Lemon Tart
4h 30min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1h
Dundee Cake
3h 10min
Classic lemon tart
3h 10min