Dispositivos e acessórios
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
Preparação 10min
Total 50min
12 porsiyon
Ingredientes
-
soyulmuş badem260 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu2 tk
-
tuz1 tutam
-
yumurta3
-
pudra şekeri60 g
-
süt herhangi bir çeşit120 g
-
zeytinyağı50 g
-
vanilya özü, doğal (opcional)1 ½ tk
-
yaban mersini, dondurulmuş125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
93 mg
Proteína
7.1 g
Energia
884.9 kJ /
210.7 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glütensiz lezzetler
35 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
1h
Glütensiz Sebzeli Pizza Hamuru
45min
Kayısılı Damla Çikolatalı Muffin
40min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Yulaflı Kurabiye
1h 5min
Çikolatalı Çiğ Kurabiye Topları
10min
Ballı Limonata
5min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min