Dispositivos e acessórios
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Preparação 15min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
842.7 mg
Proteína
42.5 g
Energia
1461.4 kJ /
348 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wok-style curried vegetables
35 Min
Bucatini amatriciana
45 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Baked chicken pizzaiola
55 Min