Dispositivos e acessórios
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
100.4 mg
Proteína
1.6 g
Energia
935.2 kJ /
223.5 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hollandaise
15min
White bean dip with chimichurri
15min
Fresh fennel salad
10min
Smashed pea and bean dip
30min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Mushroom risotto
30min
Quick herb paste
10min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min