Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Proteína
- 50.8 g
- Hidratos de carbono
- 29.4 g
- Gordura
- 22.6 g
- Gordura saturada
- 7.6 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sódio
- 648.6 mg
Receitas alternativas
Swedish meatballs and mash
50min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Sticky sesame chicken
40min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Easy lamb hotpot
2h
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
"Marry me" chicken pasta
30 min