Dispositivos e acessórios
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
Preparação 20min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
Coconut crumbs
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
28.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
1425.9 kJ /
1188.2 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Roti (for two)
25min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Herbed lavosh
55min
Soubise sauce
30min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Mint sauce
5min