
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 220 g water room temperature
- 1 tsp sugar or malt powder (optional)
- 20 g fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 1 tbsp extra virgin olive oil plus extra for greasing if needed
- 200 g mozzarella cut into pieces
- 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt to taste
- 5 - 7 fresh basil leaves torn into pieces, plus extra for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 607.3 kcal / 2543.8 kJ
- Proteína
- 24.2 g
- Gordura
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 74.1 g
- Fibra
- 3.9 g
- Gordura saturada
- 9.4 g
- Sódio
- 1106.4 mg
Receitas alternativas
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Soft butter rolls
1h 50min
Chocolate chip muffins
40min
Potato cakes
45min
Sandwich sushi
1h 45min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Giant doughnuts
2h 40min
Baked rice croquettes
1h 30min
Orange juice
5min