Dispositivos e acessórios
Peppermint chocolate brownie cheesecake
Preparação 15min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Cheesecake
-
cream cheese600 g
-
white sugar165 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
egg yolk1
Brownie
-
unsalted butter150 g
-
dark chocolate melts120 g
-
eggs3
-
raw sugar250 g
-
peppermint oil (food grade) (see Tips)3 drops
-
plain flour130 g
-
cocoa powder20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 16 portions
Sódio
2980.8 mg
Proteína
118.14 g
Energia
26764 kJ /
6372 kcal
Gordura
415.86 g
Fibra
11.96 g
Gordura saturada
254.4 g
Hidratos de carbono
569.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Sticky date pudding
1h 30min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate ganache
20min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Too easy chocolate cake
50min