Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g apă
- 300 g ciuperci proaspete, întregi sau tăiate felii
-
20
g ulei vegetal
ou 20 g ulei de măsline
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1004 kJ / 240 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 24 mg
Receitas alternativas
Somon cu orez și sos de mărar
40 min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 min
Pâine din făină integrală, cremă și chifteluțe de pui
2h
Vinete sotate (200 g)
30 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 Std. 20 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Pâine de alac
1 godz. 45 min