Dispositivos e acessórios
Mongolian lamb hot pot
Preparação 20min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1157.5 mg
Proteína
33.1 g
Energia
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Beef ragu
1h 25min