Dispositivos e acessórios
Aussie meat pies
Preparação 1h
Total 2h
6 portions
Ingredientes
Shortcrust pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
butter cut into pieces, chilled100 g
-
salt¼ tsp
-
chilled water50 - 60 g
Iced puff pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter cut into pieces, frozen180 g
-
plain flour200 g
-
salt1 ½ tsp
Pie filling
-
butter for greasing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
cornflour1 tbsp
-
beef fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
VEGEMITE®1 tbsp
-
button mushrooms cut into thin slices100 - 120 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1385.5 mg
Proteína
28.3 g
Energia
3277.6 kJ /
780.4 kcal
Gordura
49.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
27.7 g
Hidratos de carbono
55.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Custard
10min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Lasagne bolognese
2h 30min
Buttercream icing
10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Lemon or lime butter
15min
Vanilla slice
26h 5min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min