
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g meat pieces, sinew free cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g rock salt
- 120 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Nutrição
- por 400 g
- Energia
- 696.5 kcal / 2914.1 kJ
- Proteína
- 75.8 g
- Gordura
- 8.5 g
- Hidratos de carbono
- 56.9 g
- Fibra
- 19.6 g
- Gordura saturada
- 2.4 g
- Sódio
- 58486.4 mg
Receitas alternativas
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Vegetable stock paste
30min
Chicken stock paste
45min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Taco seasoning
5min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Creamy coconut chicken curry
30min
Beef ragu
1h 25min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min