Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (opcional)
- 1 - 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Proteína
- 43.3 g
- Hidratos de carbono
- 25.5 g
- Gordura
- 33.8 g
- Gordura saturada
- 14.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 485.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Green Bean Gremolata
25min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Southwest Creamed Corn
25min
Sous-vide Steak
1h 30 min