Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
Preparação 15min
Total 2h 55min
4 portions
Ingredientes
Sous-Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)28 oz
-
salt4 - 8 pinches
-
ground black pepper4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves cut in halves lengthwise2
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
-
dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces2 ½ oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
water½ oz
-
unsalted butter2 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges2
-
spiced rum (opcional)2 - 3 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
485.8 mg
Proteína
43.3 g
Energia
2541.8 kJ /
607.5 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Whisked Egg Whites
5min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Shrimp
20min
Steamed Asparagus
35min
Cajun Gumbo
1h 30min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Shrimp Sauté
25min