Dispositivos e acessórios
Focaccia with Rosemary and Honey
Preparação 10min
Total 1h 10min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
water13 ½ oz
-
bread flour22 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast5 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil3 oz
-
water3 tbsp
-
3 oz agave, plus extra to drizzlehoney plus extra to drizzle3 oz
-
salt1 ½ tsp
-
dried chili flakes (opcional)1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to sprinkle2 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
374 mg
Proteína
8 g
Energia
1042 kJ /
249 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Bread Basics
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Curd
1 Std.
Baffad Masala
Keine Bewertungen
Easy Cheese Souffles
1 Std.
Chocolate Truffles
40 Min
Yogurt Miso Potato Salad
35 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Meyer Lemon Bars
40 Min
Oatmeal Raisin Cookies
50 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 Std. 40 Min
Bavarian Pretzels
55 Min
S'mores Pie
4 Std. 40 Min