Dispositivos e acessórios
Focaccia with Rosemary and Honey
Preparação 10min
Total 1h 10min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
water13 ½ oz
-
bread flour22 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast5 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil3 oz
-
water3 tbsp
-
3 oz agave, plus extra to drizzlehoney plus extra to drizzle3 oz
-
salt1 ½ tsp
-
dried chili flakes (opcional)1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to sprinkle2 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
374 mg
Proteína
8 g
Energia
1042 kJ /
249 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Bread Basics
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Brioche
8h
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Banana Bread
1h 50min
Sandwich Bread
3h
Basil Pesto
10min
Quiche Lorraine
50min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Lemon Bundt Cake
2h
Homemade Pie Crust
1h 30min
Pancakes and Waffles
40min