Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
- 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - water, to fill a bowl
- ice cubes
- 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
- 2 oz white wine
- 3 garlic cloves, cut in halves
- 2 tbsp lemon juice
- 2 pinches lemon zest, grated
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, for garnish
- 1 pinch sea salt flakes, for garnish
- Nutrição
- por 4 portion
- Energia
- 2380 kJ / 569 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Oysters Rockefeller
25 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 Min
Pasta Primavera
50 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min