
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 oz carrots peeled, cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 854 kcal / 3573 kJ
- Proteína
- 84 g
- Gordura
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Sódio
- 1387 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Texas Chili
1h 10min
Shrimp and Crab Stack
25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min