Dispositivos e acessórios
Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 5min
12 portions
Ingredientes
-
water350 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh thyme or rosemary, leaves only, for sprinkling2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
235 mg
Proteína
4.8 g
Energia
681.6 kJ /
162.3 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
ANZAC biscuits
40 min
Basil pesto
10 min
Béchamel sauce
20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Pizza dough
1 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Pikelets
35 min