Dispositivos e acessórios
Bolognese sauce
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
celery trimmed and cut into pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)1
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
pork mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
beef mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
fresh bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
red wine50 g
-
tomato paste100 - 150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, for serving (optional)1 sprig
-
Parmesan cheese grated, for serving (optional)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
512.8 mg
Proteína
32.5 g
Energia
2500 kJ /
597.5 kcal
Gordura
45 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bolognaise sauce for two
20min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Steamed rice
25min
Boiled eggs
20min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Chicken pesto pasta
30min
Mashed potatoes for two
30min