Bolognaise sauce for two

Bolognaise sauce for two

3.3 23 avaliações
Preparação 10min
Total 20min
2 portions

Ingredientes

White balsamic reduction
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • white balsamic vinegar
    500 g
  • dry sherry
    50 g
  • raw sugar
    80 g
  • dried bay leaves
    2
  • white peppercorns (see Tips)
    8
  • fresh thyme leaves only
    6 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
    1
Bolognaise sauce
  • onion
    ½
  • garlic clove
    1
  • carrot cut into pieces
    1
  • celery stalk cut into pieces
    1
  • rindless bacon rasher cut into pieces
    1
  • olive oil
    30 g
  • beef mince
    150 g
  • pork mince
    100 g
  • white balsamic reduction
    1 tbsp
  • tomato paste
    60 g
  • water
    80 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh basil leaves to garnish (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 524 kcal / 2202 kJ
Proteína 35.4 g
Gordura 37.5 g
Hidratos de carbono 10 g
Fibra 3.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...