Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 200 g zucchini, cut into pieces
- 6 - 8 sprigs fresh basil, leaves only
- 190 g basil pesto (see Tips)
- 380 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g chicken thigh fillets, cut into strips (approx. 5 x 2 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- 350 g dried penne pasta
- 100 g pouring (whipping) cream
- 150 g frozen peas
- 50 g Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2712.8 kJ / 645.9 kcal
- Proteína
- 43.8 g
- Hidratos de carbono
- 60.6 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 15.8 g
- Sódio
- 279.2 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chicken and pesto risoni
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min