Versões compatíveis
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 454 kJ / 109 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 904 mg
Receitas alternativas
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Shiitake mushroom sauce
45 Min
Turkey rolls with gorgonzola
1j
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Marinated Peppers
55 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 menit