Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans

4.4 (46 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 80 g pecan nuts
  • 50 g dried cranberries
  • 30 g light brown sugar
  • 30 g balsamic vinegar
  • 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
  • 1 pinch fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutrição
por 1 portion
Energia
1056 kJ / 254 kcal
Proteína
4.5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gordura
18.6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas