Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
Preparação 35min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
Mascarpone Cream
-
mascarpone8 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
confectioners sugar2 oz
Pancakes
-
egg whites, from large eggs chilled3
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
buttermilk12 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
unsalted butter melted and cooled2 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
baking powder4 tsp
-
salt1 tsp
-
non-stick cooking spray to grease
Assembly
-
maple syrup to serve
-
fresh berries to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
369 mg
Proteína
6 g
Energia
987 kJ /
236 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
32 g
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Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Estados Unidos
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