Dispositivos e acessórios
Red Velvet Cake
Preparação 25min
Total 1h 20min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
vegetable oil plus extra, to grease12 oz
-
buttermilk (see Tip)8 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
white wine vinegar1 tbsp
-
red food coloring gel, as desired (see Tip)1 - 2 tsp
-
sugar10 oz
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder4 tbsp
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
Frosting
-
cream cheese softened to room temperature16 oz
-
unsalted butter softened to room temperature8 oz
-
confectioners sugar10 - 12 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.9 g
Energia
2611 kJ /
626 kcal
Gordura
38.7 g
Hidratos de carbono
62.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spooky Caramel Apples
1h 45min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Paloma
5min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Plum Clafoutis (TM6)
Nenhuma avaliação
Breakfast Smoothie
5min
Chocolate Eggs
2h 15min
Go-To Pizza Dough
1h
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Molten Lava Cake
45min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min