
Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
Preparação 1h 30min
Total 14h 30min
15 pieces
Ingredientes
Raspberry Confit
-
fresh raspberries340 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pectin powder¾ tsp
-
sugar30 g
Almond Cake
-
almond paste softened170 g
-
butter, unsalted diced, room temperature170 g
-
sugar170 g
-
almond flour130 g
-
sour cream170 g
-
eggs, large3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
cold water to cover
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)170 g
-
whole milk60 g
-
whipping cream divided455 g
-
vanilla pod1
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
gelatin powder, unflavoured1 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar170 g
-
glucose syrup (see Tip)2 tsp
-
whipping cream155 g
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)155 g
-
red food colouring gel, to desired tint1 - 3 tsp
Nutrição por 1 piece
Energia
591 kcal /
2473 kJ
Proteína
7 g
Gordura
42 g
Hidratos de carbono
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
22 g
Sódio
155 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá