Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)

Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)

4.0 4 avaliações
Preparação 1h 30min
Total 14h 30min
15 pieces

Ingredientes

Raspberry Confit
  • fresh raspberries
    340 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • pectin powder
    ¾ tsp
  • sugar
    30 g
Almond Cake
  • almond paste softened
    170 g
  • butter, unsalted diced, room temperature
    170 g
  • sugar
    170 g
  • almond flour
    130 g
  • sour cream
    170 g
  • eggs, large
    3
  • baking powder
    1 tbsp
  • salt
    ⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
  • gelatin, silver grade
    2 sheets
  • cold water to cover
  • white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
    170 g
    170 g white chocolate, Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
  • whole milk
    60 g
  • whipping cream divided
    455 g
  • vanilla pod
    1
  • rose water to taste
    1 - 2 tsp
Mirror Glaze
  • gelatin powder, unflavoured
    1 tbsp
    4 ½ sheets gelatin, silver grade
  • water
    6 tbsp
  • sugar
    170 g
  • glucose syrup (see Tip)
    2 tsp
  • whipping cream
    155 g
  • white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
    155 g
    155 g white chocolate, Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
  • red food colouring gel, to desired tint
    1 - 3 tsp

Nutrição por 1 piece

Energia 591 kcal / 2473 kJ
Proteína 7 g
Gordura 42 g
Hidratos de carbono 51 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 22 g
Sódio 155 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...