Homemade sausages

Homemade sausages

4.8 4 avaliações
Preparação 1h
Total 1h 40min
20 pieces

Ingredientes

  • garlic cloves
    4
  • boneless pork belly skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    750 g
  • boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    250 g
  • pork scotch fillet untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)
    100 g
  • water
    60 g
  • dried mixed herbs of choice, to taste
    2 tbsp
  • ground black pepper
    2 tsp
  • sea salt
    1 tbsp
  • sausage casings (see Tips)

Nutrição por 1 piece

Energia 337 kcal / 1410.2 kJ
Proteína 16 g
Gordura 29.8 g
Hidratos de carbono 0.6 g
Fibra 0.2 g
Gordura saturada 10.7 g
Sódio 340.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...